Miou Concept Blogg

Miou Concept Blogg

Träning, Kurser och Grubblerier

Miou Concept är företaget som har träningspass för privatpersoner och företag runtom i Västsverige. Miou Concept drivs av instruktören, tränaren och läraren Christel de Lang och har ingen fast lokal: Vi huserar i ERA lokaler, gym, företag, danshallar, föreningslokaler, vardagsrum och gymnastiksalar i och runtom Göteborg, Lerum & Alingsås för att komma dit DU är. Träning kan även beställas till privata sessioner/tillställningar i form av Personlig Träning, Möhippa, Fest eller för er i Seniorföreningen eller Föräldragruppen. Lev aktivt - lev lätt!


Vad skådar mitt norra öga?

And the Beat goes On...Posted by Christel Sat, February 26, 2011 07:44:19
Regn!
Jag måste liksom ändå säga att regn är ett uppsving från snöstorm och isgata.
Heja våren...

  • Comments(0)//blogg.miouconcept.se/#post1

"The Truth" by Dogglas Rambosson

And the Beat goes On...Posted by Christel Fri, February 25, 2011 11:06:27
Idag vaknade jag av att jag stirrade in i ett stort gäspande monstergap. Det var min hund. Han låg på rygg och gluttade på mig med munnen vidöppen. Små, små risgrynständer i underkäken i ett enormt underbett.

Dagens allvar försvann! Det gjorde inget att personalen sagt upp sig, inpasseringen på en av klubbarna slutat funka, att jag måste jobba helg på ett jobb där jag blir mordhotad fastän jag skulle varit ledig, att håret är för långt och att ryggen gnäller efter MER YOGA.

Hey, vi säger som Dogglasen min; "Livet är en fest, ro hit med frukosten!"


  • Comments(0)//blogg.miouconcept.se/#post0