Miou Concept Blogg

Miou Concept Blogg

Träning, Kurser och Grubblerier

Miou Concept är företaget som har träningspass för privatpersoner och företag runtom i Västsverige. Miou Concept drivs av instruktören, tränaren och läraren Christel de Lang och har ingen fast lokal: Vi huserar i ERA lokaler, gym, företag, danshallar, föreningslokaler, vardagsrum och gymnastiksalar i och runtom Göteborg, Lerum & Alingsås för att komma dit DU är. Träning kan även beställas till privata sessioner/tillställningar i form av Personlig Träning, Möhippa, Fest eller för er i Seniorföreningen eller Föräldragruppen. Lev aktivt - lev lätt!


Skräck, fasa, ångest och ond bråd död.

Augusti 2013Posted by Christel Sun, August 18, 2013 23:03:15

Undertidenmusik: Jaqee - Drop of Water

Idag är min semester slut.
Fram tills för en timme sedan var livet en dans på små påskliljor och alla fåglar sjöng och jag älskade nästan alla. Jag småstartade min jobbvecka med att ha kvällsklass såhär på söndagskvällen och det var gemytligt att träna Bodybalance™ med alla söta deltagare och salen var varm och vi hade tänt oljelanternorna. Du hör ju. Ett spektakulärt vackert sätt att avsluta sin semester på. (Asså jag kallar det semester. I verkligheten har jag alltså varit obetalt ledig i tre veckor för att inte bli totalt hallabolero. Livet som dåligt planerande egenföretagare med timanställning vid sidan av...)

Jag drog från landet in till stan redan för några dagar sedan för att komma in i tempot, vänja mig vid folk och skapa någon form av rutin igen. Typ som att handla mat eller komma ihåg att äta någonting annat än en frukostmacka och sedan bara glida runt i mjukisoutfit som jag dimmigt gjort i 21 dagar. Väldigt ansvarsfullt av mig om jag får säga det själv. Jag har dessutom skapat en manisk superkoll på de kommande 4 veckorna och vet exakt när jag måste vakna, plugga, göra en ny playlist till nya klassen, lära mig koreografi, gå till veterinären, frisören, läkaren - jag vet vilka kunder som bokat sig och vilka behandlingar de skall ha. Igår vågade jag mig till och med ut på Kulturkalas och gator fyllda av folk för att trycka in i huvudet att det finns massor av människor och nu skall jag vistas med alla dessa människor varje dag till typ julafton. Jag har helt enkelt gjort allt för att vara sjukt redo.

Men nu är den här: Morfen av "o-majgod-semestern-är-slut-och-det-är-även-söndag-så-nu-får-jag-måndagsångest-ALABAMA!" Smärta. Jag vill lägga handryggen över pannan, göra en Greta Garbo och slänga mig från sida till sida. Jag gör gurgelljud och känner efter om det inte är så att jag är lite sjuk ändå? Jag får idéer från yttre rymden om att (utan pengar) hyra en bil och åka iväg för att spendera natten vid havet - bara en natt till.

En natt till av livet. Som det kan vara. Långsamma samtal. Få bilar. Dagar med tomt schema. Jag har spenderat min ledighet i paradis på Tjörn, Öland, Tjuvkil, Bohus-Malmön & Mollön där dagens enda mission är att gå dagens sedvanliga långpromenad med doggsen, eller att plocka tillräckligt med björnbär för att lägga i en skål med yoghurt.

Jag har vaknat varje - jag skojar inte - varje morgon och tyckt att allt runtom mig varit vackert! Gått morgonpromenad med jyckarna innan frukost med en fruktansvärd morgonandedräkt och utan att ens ha gått förbi spegeln. Luktat på Jasminen, Spirean, Flädern, Syrenen, Kaprifolen, Nyponrosen. Varit tvungen att känna på gräset med händerna för att känna hur det känns. Sprungit i havrefälten fastän man inte får för att det är så skönt när det river mot benen. Gått förbi taggtråd som varit på samma plats så länge att den växt fast långt in i stammen på respektingivande ekar. Smakat på luften och blivit gråtfärdig flera gånger om dagen för att sedan snyfta över att havet är så sjukt vackert - sittandes på en klippa med en smutsig hund på vardera sidan om mig. Badat fastän det varit svinkallt och skrikit i en blandning av kramp och sval lycka när jag kippat efter luft efter ett dyk.

Men nu är jag tillbaka till stan. Här kissar både djur och människor i portuppgångar och det finns bara få, uppnosiga revolutionärer till växter som spontanväxer fritt där det är menat att vara asfalt. Eller betong. Jag får febrilt leta efter tomma platser. Helt i onödan, för dom finns inte. Vad gör jag i en stad över huvud taget, jag är ju för sjutton en lantisjänta!

Så jag köper snus och ställer klockan inför imorgon. Och imorgon kommer allt vara bättre - jag vet det. Men. Helt ärligt: Fy för bövelen för den här satans skitkvällen. Namaste.  • Comments(0)//blogg.miouconcept.se/#post107