Miou Concept Blogg

Miou Concept Blogg

Träning, Kurser och Grubblerier

Miou Concept är företaget som har träningspass för privatpersoner och företag runtom i Västsverige. Miou Concept drivs av instruktören, tränaren och läraren Christel de Lang och har ingen fast lokal: Vi huserar i ERA lokaler, gym, företag, danshallar, föreningslokaler, vardagsrum och gymnastiksalar i och runtom Göteborg, Lerum & Alingsås för att komma dit DU är. Träning kan även beställas till privata sessioner/tillställningar i form av Personlig Träning, Möhippa, Fest eller för er i Seniorföreningen eller Föräldragruppen. Lev aktivt - lev lätt!


Intet nytt under solen

November 2013Posted by Christel Sat, November 02, 2013 11:47:03


Undertidenmusik: James Brown - It's a mans world

Vaknar. Nyheter. I några minuter är det nyheter från runtom i världen. Inte så många ställen, ungefär samma ställen som igår. Alla nyheter handlar om män som är arga på andra män som har bestämt störda grejer jämte män som förtrycker alla dom orkar. Män, kvinnor, barn, djur - det är inte så noga - det viktiga är att alla mår så dåligt som möjligt. Sedan handlar det om män som mördat andra män och kvinnor, barn, djur - det är inte så noga - det viktiga är att alla mår så dåligt som möjligt. Ungefär samma som igår. Sedan handlar det om män som har bestämt att andra män och kvinnor, barn, djur - det är inte så noga, inte får komma in i deras land för dom känner inte för det för hur det skulle det se ut om alla bara kom in i deras land? Det kanske skulle bli överfyllt och alldeles trångt. Efter det handlar det om män som vill ha hårdare tester för andra män som vill bli poliser, hårdare straff för män som gör brottsliga saker, hårdare krav på eleverna i skolan. Allt i mörkblå, svarta, grå och bruna kläder. Ungefär som igår.

Efter nyheterna är det Sporten. Oj, vilket brett tema! Det finns ju så många sporter! Undra vad som kommer nu!? Spännande. Först är det män som spelar fotboll med andra män, kommenterat av män, refererat av män och påhejat av män. Sedan är det män som spelar hockey med andra män och så är det en man som pratar om att det är en man som skall sluta och en annan man som skall börja och så spelar alla i en serie där män i lag kommer på olika platser. Ungefär som igår.

Efter bara 10 minuter Nyheterna och Sporten (Bestämd form. Här har ni sporten. Hela konkarongen av utbud ja herrejösses) har jag fått hela månadsdosen. Eventuellt börjar jag utveckla pung.

Inte helt konstigt ändå att allt jag vill är att lägga mig i en hög av kvinnor. Vältra mig i glada nyheter. Kvinnoröster. Välkomnande atmosfärer. Mjuka saker. Liv och levande ting. Kreativitet, inspiration, färger, lärande. Och alla 2miljoner andra typer av sport.

  • Comments(0)//blogg.miouconcept.se/#post110