Miou Concept Blogg

Miou Concept Blogg

Träning, Kurser och Grubblerier

Miou Concept är företaget som har träningspass för privatpersoner och företag runtom i Västsverige. Miou Concept drivs av instruktören, tränaren och läraren Christel de Lang och har ingen fast lokal: Vi huserar i ERA lokaler, gym, företag, danshallar, föreningslokaler, vardagsrum och gymnastiksalar i och runtom Göteborg, Lerum & Alingsås för att komma dit DU är. Träning kan även beställas till privata sessioner/tillställningar i form av Personlig Träning, Möhippa, Fest eller för er i Seniorföreningen eller Föräldragruppen. Lev aktivt - lev lätt!


Nu tar vi tag i saker. Nu gör vi det ba.

Januari 2014Posted by Christel Wed, January 01, 2014 21:48:37Idag skulle jag ta tag i saker på riktigt. Nytt år. Nu händer det. 2014. Lets kick som ta-tag-i-grejer-ass.


Tänkte aktivera Swish-appen på telefonen – så himla bra att ha vid pengaöverföring, men jag var tvungen att få ingång mitt Mobila BankiD för att aktivera den. Men när jag skulle aktivera mitt Mobila BankiD var jag tvungen att ha en aktiveringskod som inte fanns, fastän jag fått ett kodkort från min bank där det bara var att sätta igång men det var inte bara att sätta igång. Jag tänkte istället gå in på internetbanken med mina Mobila BankiD-koder fast det gick inte för jag var tvungen att ha Mobilt BankiD igång på telefonen samtidigt och det kunde jag inte för koden för att öppna appen fanns inte. Så då ringde jag deras Kundservice som har öppet ”alla dagar”. Men den var stängd.

Så då tänkte jag att – äh – jag fixar en postbox till min post, men när jag skulle gå in på www.posten.se för att jämföra boxpriser låg sidan nere idag för första gången.

Då tänkte jag byta adress istället, så jag gick in på Adressändring och såg att dom hade en väldigt bra Studentrabatt! Men för att få den var jag tvungen att logga in med antingen Mecenat eller Studentkortet. Så jag gick in på Studentkortets hemsida eftersom min Studentkortet-app i mobilen inte fungerade, så att jag kunde dubbelkolla vad det var för inloggning jag hade dit så att jag kunde byta adress. Det gick inte att se, för appen var tvungen att vara aktiverad för att kunna se det i den. Då gick jag in på Mecenats hemsida istället och kollade, mitt lösenord var sparat sedan innan och jag behövde inte logga in. Väl där inne gick det inte att se vilket lösenord jag hade. För jag var redan inloggad på sparat lösenord i datorn. Men jag kunde byta lösenord! Så jag bytte lösenord. Sedan gick jag tillbaka in på Adressändrings hemsida för att logga in med mitt bytta lösenord. Ingen av inloggningarna fungerade för det blev ERROR och sidan kunde inte visas.

Men jaja, tänkte jag, jag kan ju gå in på elbolagets hemsida och säga upp elen för lägenheten jag flyttar ifrån. Men jag var ju tvungen att ha mitt kundnummer. Så jag loggade in på internetbanken för att gå in och läsa av det på nån gammal faktura. Men det blev ERROR så sidan kunde inte visas.

Äsch! Ingen fara. Jag går in på Studentportalen för att kolla morgondagens schema och planera inför första färdighetsträningen i Sår och Kompression, tänkte jag istället. Men jag hade glömt min inloggning så jag kom inte in.

Så då skulle jag leta upp en bra vetenskaplig artikel att ta med mig till lektionen. För att komma åt databaserna för fullständig tillgång var jag tvungen att logga in via universitetsbiblioteket med mina uppgifter. Dom hade jag inte så det gick inte.

Så jag tog ett glas fanta och gav upp.

Nu jävlar 2014. Låt oss inte göra någonting.

  • Comments(0)//blogg.miouconcept.se/#post113