Miou Concept Blogg

Miou Concept Blogg

Träning, Kurser och Grubblerier

Miou Concept är företaget som har träningspass för privatpersoner och företag runtom i Västsverige. Miou Concept drivs av instruktören, tränaren och läraren Christel de Lang och har ingen fast lokal: Vi huserar i ERA lokaler, gym, företag, danshallar, föreningslokaler, vardagsrum och gymnastiksalar i och runtom Göteborg, Lerum & Alingsås för att komma dit DU är. Träning kan även beställas till privata sessioner/tillställningar i form av Personlig Träning, Möhippa, Fest eller för er i Seniorföreningen eller Föräldragruppen. Lev aktivt - lev lätt!


En hyllning till den offentliga konsten

September 2014Posted by Christel Wed, September 10, 2014 21:33:21

Miou Concept inleder idag en Konstkupp kallad ”Miou Yogart” på instagram där Yoga och Konst får lov att flätas samman, för att uppmärksamma er på vår VACKRA offentliga konst!

I konstkuppen yogar jag med, på, bredvid, i och under utomhuskonsten då yogan spelar på samma nerver som konsten: Kärlekens! För att DU är Ögonen, Betraktaren, Deltagaren & Den Stora Konstnären.

Jag har alltid fascinerats av de skulpturer och installationer vi möter i våra städer, på våra torg, innegårdar, parker, rondeller och korsningar. Hållbara, slitstarka, rustika konstverk som vi kanske ser flera gånger om dagen utan att faktiskt se dem alls. Det är häftigt att vi får lov att ta del av andra människors visioner och gedigna hantverk - att vi får lov att betrakta dem från alla håll och låta dem symbolisera oss. Hur de kan utveckla oss, få oss att tänka, växa och upptäcka nya synapser och banor i våra tankelooper.

Genom alla oväder, genom alla politiska jätteberg, ekonomiska kriser, genom alla årstider står de kvar för att lägga till en dimension i våra synfält. Trots våra rädslor, trots våra ibland strävsamma livsvägar står de pall och håller sina löften - alltid med nya bilder att ge oss beroende på från vilket håll vi närmar oss dem. Bredvid dem kan vi alltid stanna, fika, landa eller bara stanna och glo. Kanske för att de kan ge dig någonting mer än din telefon, för att vara en resa inåt istället för ut bland feeder och flöden.

Lita till ditt inres förmåga att ta dig uppåt, runt och vidare. Allt du behöver finns redan inuti dig.

Du finner bilderna på instagramkontot: @miouconcept och bland andra hashtagen: #miouyogart  • Comments(0)//blogg.miouconcept.se/#post123