Miou Concept Blogg

Miou Concept Blogg

Träning, Kurser och Grubblerier

Miou Concept är företaget som har träningspass för privatpersoner och företag runtom i Västsverige. Miou Concept drivs av instruktören, tränaren och läraren Christel de Lang och har ingen fast lokal: Vi huserar i ERA lokaler, gym, företag, danshallar, föreningslokaler, vardagsrum och gymnastiksalar i och runtom Göteborg, Lerum & Alingsås för att komma dit DU är. Träning kan även beställas till privata sessioner/tillställningar i form av Personlig Träning, Möhippa, Fest eller för er i Seniorföreningen eller Föräldragruppen. Lev aktivt - lev lätt!


Mitt pyttelilla liv.

Oktober 2014Posted by Christel Wed, October 15, 2014 22:20:40

Undertidenmusik: Angus & Julia Stone: "Another Day"

När jag blir stor skall jag bli liten.
Jag skall bo i en liten liten kolonistuga, med en liten tomt runt. Där kan jag odla små potatisar, få jord under mina små naglar och vila min lilla trötta kropp i den pyttelilla hängmattan.
På det lilla gräset kan jag ha min lilla trötta hund som inte orkar jaga flugor längre. Och vallmo. Och ett tjockt lapptäcke att ligga och läsa gamla böcker på. Ett lapptäcke som jag själv gjort för jag har bara ett litet jobb och alltid minst lite tid över.

I min lilla hall kan jag ha mina små stövlar och min lilla regnrock. I köket finns min lilla kastrull och min min väldigt lilla gryta, som jag kan laga små middagar i och servera till små vänner jag tycker om på små, små tallrikar. Mat som alla tycker om.

Jag kan hänga min ganska rena tvätt på den lilla tvättlinan och titta på den när den torkar. Lösa små korsord. Klappa hunden. Måla fönsterkarmar. Beskära buskar. Titta upp i himlen. Med en liten liten stickad tröja på mig.

Genom min lilla järngrind kan det ofta komma en liten man, med ett litet skägg som äter små bullar med mig och som älskar mig över allt annat och jag älskar honom tillbaka med hela mitt hjärta och vi har bara små problem och håller varandras små händer. Sjunger väldigt små sånger.

För alltid.
  • Comments(0)//blogg.miouconcept.se/#post124