Miou Concept Blogg

Miou Concept Blogg

Träning, Kurser och Grubblerier

Miou Concept är företaget som har träningspass för privatpersoner och företag runtom i Västsverige. Miou Concept drivs av instruktören, tränaren och läraren Christel de Lang och har ingen fast lokal: Vi huserar i ERA lokaler, gym, företag, danshallar, föreningslokaler, vardagsrum och gymnastiksalar i och runtom Göteborg, Lerum & Alingsås för att komma dit DU är. Träning kan även beställas till privata sessioner/tillställningar i form av Personlig Träning, Möhippa, Fest eller för er i Seniorföreningen eller Föräldragruppen. Lev aktivt - lev lätt!


Tiden mittemellan

Oktober 2014Posted by Christel Sun, October 26, 2014 17:41:32


Undertidenmusik: Lisa Ekdal & Peter Nordahl Trio - Stranger on Earth

”Jag skulle gärna vilja ha en hund, om man slapp morgonpromenaderna.”

Dom har ju missuppfattat. Dom har inte hajat bästa grejen på dagen, i livet.

Vakna av en gäspning från hörnet. Tassa upp med håret åt alla håll å dra i nåt pälsigt öra och klia en trött jycke på magen. Ta på sig det absolut allra fulaste man har för att det ingår. Inte gå förbi spegeln. Verkligen inte. Drälla in i ett par dojor och gå med skruttig hållning mot porten med ett koppel i handen och en dogg som tycker att idag är livet precis lika apbra som igår. Trottar längs korridoren med en glad svans och slänger pigga blickar upp mot mina korniga ögon. Liksom äntligen! Idag igen!

Komma ut i vilket väder som helst för det spelar ingen roll för inga kläder är ömma, ingenting skall aktas. Låta sig ledas, leda, gå åt olika håll och samma. Samspel och tyst kommunikation. Stanna och kramas. Kasta en pinne. Sparka på löv. Gå i vattenpölar med flit. Hundslem på knäet, sand i skon.

En stund som inte räknas, och samtidigt räknas mer än allt annat. Ingen fåfänga, inget censurerat. Bara bajspåsar å täckjacka och grått och avskalat och innan tankebanorna orkar ta sig hela loopen runt. Innan tiden. Mellan tiden. Oavsett tiden. Helt självgående andetag. Klappande suckar.

Nosa, rulla, leta, leka.

Före tidspassande. Före kollektivtrafik och kaffekopp och organisering. När jaget inte behöver vara självmedvetet för det bara ÄR där. Allt är som det skall vara. För biologiskt för att bli ifrågasatt.

Inget smink. Inget tillrättalagt. Ingen klocka. Ingen feed. Inga andra.

Bara samspel och tyst kommunikation.

  • Comments(0)//blogg.miouconcept.se/#post126