Miou Concept Blogg

Miou Concept Blogg

Träning, Kurser och Grubblerier

Miou Concept är företaget som har träningspass för privatpersoner och företag runtom i Västsverige. Miou Concept drivs av instruktören, tränaren och läraren Christel de Lang och har ingen fast lokal: Vi huserar i ERA lokaler, gym, företag, danshallar, föreningslokaler, vardagsrum och gymnastiksalar i och runtom Göteborg, Lerum & Alingsås för att komma dit DU är. Träning kan även beställas till privata sessioner/tillställningar i form av Personlig Träning, Möhippa, Fest eller för er i Seniorföreningen eller Föräldragruppen. Lev aktivt - lev lätt!


Min Strävan?

Januari 2012Posted by Christel Wed, January 25, 2012 23:45:05

Jag är ständigt påväg. Snabbt skall det gå. Torkar av, putsar upp, viker, tvättar, hälsar, ställer upp, prismärker, ändrar, donar, välkomnar, skurar, tänder fler ljus, rastar, promenerar, springer till nästa ställe/hörn/person/måste och lär och ler och fortsätter sträva. Jag har jävligt bråttom. Att visa mig från min bästa sida. Bli gillad.
Stannar jag upp kan jag ju bli tagen för lat. För en fuskare. Det gäller att ligga steget före så att ni inte kan ha nåt på mig för här har ni flickan som är fläckfri, snabb och sådär spontant jättekul samtidigt - på jobbet, bland vänner. Ja gud så bra jag är.
Jag tror att det är en del av min ’hötta med näven-personlighet’ (say what? läs inlägget ”PeKå i mitt hjärta” från augusti 2011). Liksom en rest från mitt arv som kvinna i en släkt där det gäller att må så dåligt som möjligt och ha det så jävligt som möjligt så att man sedan kan klaga, jobba skiten ur sig och dö som martyr.

Problemet är bara att jag strävar tills jag kräks lite i munnen. Inte bara för att jag glömmer att jag bor i en människokropp som tar slut ibland, utan för att man fan behöver kräkas lite i munnen på någon som vill vara folk till lags hela tiden, samtidigt som hon låtsas att hon bara är sådan. Chilla mänska!

Jag är värsta mästaren på att få en fri dag att bli fjättrad. En lugn arbetsdag att brinna i knutarna. En middag att även bli en betalad räkning, två telefonsamtal och ett blogginlägg.
Hur maten smakade? Vet inte men jag blev skitmätt!

På samma sätt blir det svårt ha en susning om vart man är påväg när man är påväg att vara påväg hela tiden. Då jag aldrig stannar upp finner jag mig ofta flera mil in på en strävan som inte ens är min, utan någon annans.
För om den där andra lyckliga personen blivit så himla lycklig av att göra det den gör - då är det nog DET jag också behöver! Såklart!
Och så spenderar jag timtal, veckor, nattetid och ibland flera år på att rusa mot någonting jag inte ens vill.
Men om jag stannar upp får jag ju reda på att jag inte vill så det är bäst jag kilar vidare...

Jag behöver således feta bromsklossar i min närhet. Sävliga, starka vänner som ställer sig helt stilla och talar om för mig att jag är totalt störd i huvudet när tempot är där igen. För det är okej att trivas. Det är okej att må bra. Det är okej att BARA göra sitt bästa och inte vara perfekt.
Men skitsvårt.
Tack för hjälpen allihop!

(Denhär veckan blir jag hjärndödad av denhär, men det gör ingenting:
Somebody that I used to know)

  • Comments(0)//blogg.miouconcept.se/#post68