Miou Concept Blogg

Miou Concept Blogg

Träning, Kurser och Grubblerier

Miou Concept är företaget som har träningspass för privatpersoner och företag runtom i Västsverige. Miou Concept drivs av instruktören, tränaren och läraren Christel de Lang och har ingen fast lokal: Vi huserar i ERA lokaler, gym, företag, danshallar, föreningslokaler, vardagsrum och gymnastiksalar i och runtom Göteborg, Lerum & Alingsås för att komma dit DU är. Träning kan även beställas till privata sessioner/tillställningar i form av Personlig Träning, Möhippa, Fest eller för er i Seniorföreningen eller Föräldragruppen. Lev aktivt - lev lätt!


Spoon me.

Januari 2013Posted by Christel Mon, January 21, 2013 20:13:16

Undertidenmusik: Etta James, Harvey Faqua - Spoonful

Wow. Folk smälter samman. Som en underbar, älskande, homogen sylt träffas dom. En efter en möter de sin själsfrände, sin tvillingsjäl, sin stora kärlek, den rätta, den där varma stadiga som skall vara där - som VILL vara där, eller bara någon som är tillräckligt bra och som får duga gott och i tvåsamheten duger dom tillsammans och limmas ihop i händerna och stöttar varandra fastän livet är skit och allt är sömlöst.

Att det är kallt ute räcker inte för att förklara.
Stadens vindar nyper inte, biter inte, naggar inte för dom äter. Äter händerna och hela ansiktet och det är så kallt att lungorna gör ont när vi andas. Frost hela vägen in.

Provar, testar, tar tillbaka, gör om, rätt rätt, gör fel igen och tappar bort varför gjorde vi som vi gjorde? Och så minns man. Ändå är det som att de udda tonerna inte finns kvar när allt som saknas är någon som somnar. Tätt intill. Alldeles bakom.

Snart.

(ovan ser du en bild på fantastiska halsbandet 'Spoon Me' ifrån CorneliaWebb.)

  • Comments(0)//blogg.miouconcept.se/#post94