Miou Concept Blogg

Miou Concept Blogg

Träning, Kurser och Grubblerier

Miou Concept är företaget som har träningspass för privatpersoner och företag runtom i Västsverige. Miou Concept drivs av instruktören, tränaren och läraren Christel de Lang och har ingen fast lokal: Vi huserar i ERA lokaler, gym, företag, danshallar, föreningslokaler, vardagsrum och gymnastiksalar i och runtom Göteborg, Lerum & Alingsås för att komma dit DU är. Träning kan även beställas till privata sessioner/tillställningar i form av Personlig Träning, Möhippa, Fest eller för er i Seniorföreningen eller Föräldragruppen. Lev aktivt - lev lätt!


Yoga & Pilates våren 2015: Starta 2015 med Dig Själv i fokus!

Kurser & WorkshopsPosted by Christel Tue, December 16, 2014 16:54:38

Christel är en inspirerande och energisk instruktör i en rad olika träningsformer. Christel lever och andas träning!

Genom enkel pedagogik och rörelsekärlek leder hon sedan 10 år nybörjare såväl som vana idrottare/elitidrottare genom träningspassen - för starkare muskulatur, bättre kondition och behagligt lugn. Under åren har särskilt två träningsformer hamnat henne närmast om hjärtat; Yoga & Pilates. På Artistique Dansskola i Svenska Balettskolans Lokaler på Selma Lagerlöfs Torg/ Hisingsbacka kan Du träna tillsammans med henne i våra luftiga och ljusa lokaler.

Läs mer om kurserna nedan – och välkommen på kostnadsfria Prova På-tillfällen!
(Info om anmälan, tider & priser finner du längst ned!)

Yogakurs
10 tillfällen våren 2015 på Artistique

(Kostnadsfritt "Prova På"-tillfälle v.4: Torsdag 22 januari kl.19.45-20.30)

Vi ger oss i denna kurs in i den fysiska yogan. Den där vi utmanas i positioner som ökar vår rörlighet, lär oss komma ned i tempo och som stärker oss inifrån och ut. Yogan är Läran om Dig Själv. Själva ordet yoga betyder union och under dessa 10 veckor skall vi således lära oss skapa en union av vår andning, våra tankar och våra fysiska prestationer. Deltagarantalet hålls på en nivå där Du som tränande får personlig guidning, peppning och hands on-justeringar för bästa resultat.

Vad får du ut av denna kurs? Som med allt i livet beror det lite på vad du faktiskt vill få ut av den. Kanske söker du ett ökat lugn, en starkare kropp, smidighet, bättre kontakt med ditt andetag, smärtfrihet, psykisk eller fysisk rehabilitering eller ökad självkänsla? Välkommen!

Varje kurstillfälle kommer att bestå av:
Andningsövningar
Uppvärmning
Styrkeövningar för din kärna
Explosivitet och statisk styrka för dina ben, ditt säte och dina höfter
Fokus på flöde där vi flätar samman övningar med varandra
Rörlighetsövningar där du ökar din smidighet
Nedvärmning
Lugn och Meditation

Pilateskurs
10 tillfällen våren 2015 på Artistique

(Kostnadsfritt "Prova På"-tillfälle v.4: Torsdag 22 januari kl.19.00-19.45)


Ge dig själv en kurs i urkraft i vår! Varje klass med särskilt tema där det stora fokuset läggs på att stärka de muskler som utgör vår kärna: mage, rygg, axlar, bäcken & höfter. Med utgång i vår andning arbetar vi repetitivt med övningar som ökar vår stabilitet och förbättrar vår hållning för att även mynna ut i en ökad rörlighet.
Metodiskt och bestämt färgläggs så våra torsdagskvällar med vilja, strävan, hårt arbete och en träning som läggs på den nivå som passar Dig. I salen är vi relativt få till antalet vilket ger mig som instruktör möjlighet att guida dig rätt genom alla delar med ord, händer och spegling.


Du behöver inte ha testat Yoga eller Pilates tidigare. Du behöver inte vara stark, vig, erfaren eller sportig. Kom som du är. Rörelserna löser resten åt dig!

Dessa 2 kurser är fristående från varandra men det kommer att passa utmärkt att gå båda två, för dig som vill ge dina torsdagar en skön helhet! De är båda i samma lokal.

Kurslängd:
10 veckor
Tid Pilates: Torsdagar kl.18.50-19.50
Tid Yoga: Torsdagar kl. 20.00-21.00

Klasslängd: 60 min vardera
Nivå: För alla
Klädsel:
Mjuka, följsamma kläder som du känner dig bekväm i. Relativt figurnära så att kläderna inte hamnar i vägen för dig när du tränar! För stora och bylsiga kläder kan bli varmt och opraktiskt i vissa övningar.
Förkunskaper: Inga


OBS!

Kostnadsfritt "Prova På"-tillfälle v.4 Pilates:
Torsdag 22 januari kl.19.00-19.45

Kostnadsfritt "Prova På"-tillfälle v.4 Yoga:
Torsdag 22 januari
kl.19.45-20.30


Anmälan: http://www.artistique.se/anmalan/

PRISER
vid anmälan: (vecka 5-16)
En
bestämd kurs 800:- / 10 veckor á 60 min.
2 kurser = 100:- rabatt
3 kurser= 200:- rabatt
Välj tex 3 klasser och du blir VIP Motion kund! Du kan nu träna på alla motionspass, även Zumba och Dancin`G.
(Skriv i din anmälan vilka kurser du vill gå)
Max pris 2000 kr för VIP MOTION.

Drop in: 150 kr/ klass.  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.